logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Krém mascarpone

23. srpen 2016
2785 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém mascarpone Obrázek 1

Vynikající krém, který si vás rychle získá.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250 g mascarpone
  • 250 ml šlehačky
  • 3 polévkové lžíce krupicového cukru

Příprava je velmi snadná. Do šlehače postupně vložíme všechny potřebné suroviny a vyšleháme je v tuhý krém.

Tento krém není vhodný pod potahované dorty, je zapotřebí máslového mantinelu!!

 

Přeji dobrou chuť !

Tip: Zkombinujte krém s mandlovým korpusem - je to delikatesa. Nebojte se ho ozdobit čerstvými jahodami, třešněmi nebo kompotovanými višněmi. Mohou být i višně v gelu.

 

Mohlo by vás zajímat
Mandlovo-čokoládový krém
Mandlovo-čokoládový krém
Pomerančový krém
Pomerančový krém
Malovaná roláda
Malovaná roláda
Karamel
Karamel
Kávové kostky
Kávové kostky

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty