logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • Fotogalerie
  • Naše výtisky
  • Vaše dorty
  • Kontakty

Krém Kaštan

5. únor 2017
3211 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém Kaštan Obrázek 1

Čokoládový máslový krém, který se hodí k plnění dortů, řezů, zákusků a rozličného cukroví. Díky jeho hladké konzistenci s ním lze dorty, řezy i cupcakes rovněž zdobit. 

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 2 změklá másla
  • 6 tyčinek Kaštany
  • 200 g moučkového cukru - množství zvolte dle toho, jak sladké krémy máte rádi

Ve vodní lázni rozehřejeme všechny Kaštany. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a rozpuštěné Kaštany do něj přidáme. Vzniklou směs šleháme tak dlouho, dokud nevznikne finální krém.

Mohlo by vás zajímat
Jahodový krém
Jahodový krém
Nugátový krém II.
Nugátový krém II.
Kofila krém
Kofila krém
Bílkový máslový krém - swiss meringue
Bílkový máslový krém - swiss meringue
Tvaroháček
Tvaroháček

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • Fotogalerie
  • Naše výtisky
  • Vaše dorty
  • Kontakty