logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Pracny dia

28. srpen 2016
300 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Velikonoční Vánoční Dia Cukroví

Ingredience

Připravíme si:

  • formičky

Na těsto:

  • 700 g hladké mouky
  • 140 g mletých ořechů ( vlašské )
  • 250 g másla
  • vejce
  • prášek do pečiva
  • tekuté sladilo

Na obalení:

  • sladidlo Vitar Sweet
  • sušené mléko

Zapneme troubu na 180°C. Do mísy připravíme všechny suroviny a smícháme je v těsto. Těstem ihned plníme připravené formičky a dáme je péct do vyhřáté trouby. Pečeme cca 10 minut.

Během pečení si v misce smícháme sladidlo se sušeným mlékem ( na obalení cukroví ). 

Upečené pracny vyklápíme z formiček a obalujeme v připravené směsi. Hotové cukroví skladujeme v zavřené nádobě. Nejlépe je, nechat v ní cukroví odležet zhruba 14 dní, aby příjemně změklo.

 

 

Přeji dobrou chut'!

Mohlo by vás zajímat
Pistáciové oválky
Pistáciové oválky
Kuličky ze slazeného mléka
Kuličky ze slazeného mléka
Panettone aneb italská bábovka
Panettone aneb italská bábovka
Sušenky kynuté pod vodou
Sušenky kynuté pod vodou
Pohraniční koláčky
Pohraniční koláčky

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty