logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Pudinkový krém s máslem bez laktózy

17. únor 2017
6731 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bez laktózy Krémy, gely, polevy
Úvod

Pudinkový krém s máslem bez laktózy Obrázek 1

Kvalitní a chutný krém, kterým můžete plnit například věnečky nebo nejrůznější řezy z listového těsta.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Připravíme si:

  • pečící papír ve tvaru kola ( o trochu větší než hrnec )

Suroviny:

  • 250 ml mléka bez laktózy - pokud nejste alergik, použijte klasické
  • 100 g krupicového cukru
  • 100 g změklého másla bez laktózy - pokud nejste alergik, použijte obyčejné
  • 1 vanilkový bezlepkový pudink

Do hrnce nalijeme 2/3 mléka, přisypeme cukr a dáme vařit. Zatím v misce smícháme pudinkový prášek se zbytkem mléka. Jakmile se mléko s cukrem začne vařit, přelijeme do něj pudink a mícháme dokud nezhoustne. Pudink odstavíme z plotny, přikryjeme pečícím papírem a necháme při pokojové teplotě vychladnout. Zakrytí pudinku je důležité proto, aby na povrchu neokoral. Okoralou část bychom museli odstranit, aby později v krému nezůstaly hrudky. Vychladlý pudink přeneseme do šlehací mísy a krátce šleháme. Pak přidáme ještě máslo a vyšleháme ve finální krém.

Tip: Krémem naplňte věnečky z pohankové mouky.   

Mohlo by vás zajímat
Jogurtovo-zakysaný krém
Jogurtovo-zakysaný krém
Mandlovo-čokoládový krém
Mandlovo-čokoládový krém
Citrónový krém
Citrónový krém
Kofila krém
Kofila krém
Nugátový krém II.
Nugátový krém II.

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty