logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Tvaroháček

25. srpen 2016
989 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Tvaroháček Obrázek 1

Oceníte jej zejména v letních měsících.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250 g polotučného tvarohu v kostce!!
  • 250 ml rostlinné šlehačky - používám zn.Holé
  • 3 polévkové lžíce moučkového cukru

Do šlehací mísy dáme tvaroh s cukrem a necháme šlehat, dokud se suroviny nespojí. Pak přidáme šlehačku a vyšleháme v krém. Pokud se nám zdá krém málo sladký, můžeme přidat ještě moučkový cukr a poté opět krátce vyšlehat.

 

Tento krém není vhodný pod potahovací hmotu, je proto zapotřebí máslového mantinelu!!

Přeji dobrou chuť !

Tip: Krém je ideální do Míša řezů nebo k plnění různých ovocných dortů. Použijete-li jej na korpus z bílé čokolády, budete rovněž velmi mile překvapeni.

Mohlo by vás zajímat
Labutě
Labutě
Ganache z bílé čokolády
Ganache z bílé čokolády
Třešňový řez
Třešňový řez
Ganache z tmavé čokolády
Ganache z tmavé čokolády
Pařížská šlehačka z čokolády
Pařížská šlehačka z čokolády

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty