logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Nugátový krém III

22. leden 2017
2203 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krémy, gely, polevy
Úvod

Nugátový krém III Obrázek 1

Díky své hladké konzistenci je vhodný k plnění i zdobení cukroví, dortů, řezů, zákusků i cupcakes. 

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 200 g světlého nugátu
  • 2 kostky másla
  • 80 g moučkového cukru - lze i více ( dle chuti )

Ve vodní lázni rozehřejeme nugát a v míse vyšleháme máslo s cukrem. Rozpuštěný nugát přidáme k vyšlehanému máslu a pokračujeme ve šlehání dokud nevznikne hladký krém.

Pokud nám krém připadá málo sladký, můžeme přidat moučkový cukr a vše opět krátce vyšlehat

Tip: Tento krém můžeme použít například k plnění nugátových piškotků.

Mohlo by vás zajímat
Salko - domácí kondenzované mléko
Salko - domácí kondenzované mléko
Ganache z tmavé čokolády
Ganache z tmavé čokolády
Potahovací a modelovací hmota
Potahovací a modelovací hmota
Mascarpone s tvarohem
Mascarpone s tvarohem
Krém mascarpone
Krém mascarpone

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty