logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Šlehačkové cukroví

17. září 2016
1396 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bezvaječné Velikonoční Vánoční Cukroví
Úvod

Šlehačkové cukroví Obrázek 1

Jemná a lahodná záležitost, jejíž přípravu zvládnete snadno a rychle.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Na těsto:

  • 250 ml smetany ke šlehání ( 33% tuku )
  • 400 g hladké mouky
  • 250 g 100% tuku

Na obalení:

  • moučkový a vanilkový cukr

Troubu zapneme na 220°C. Do mísy dáme veškeré suroviny a vypracujeme z nich těsto. Na pomoučeném vále vyválíme z těsta plát a vykrájíme z něj různé tvary, které narovnáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme ve vyhřáté troubě, dokud cukroví nezačne zlátnout. Ještě horké obalíme v cukrové směsi a po vychladnutí naskládáme do krabice. Jednotlivé vrstvy cukroví je lépe proložit pečícím papírem či ubrousky.

 

 

Přeji dobrou chut'!

Mohlo by vás zajímat
Kakaové plněné čokoládovým krémem
Kakaové plněné čokoládovým krémem
Lehká vánočka
Lehká vánočka
Kokosky II.
Kokosky II.
Mandlovo - skořicové pusinky
Mandlovo - skořicové pusinky
Máčená esíčka
Máčená esíčka

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty