logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Kysankový krém

23. srpen 2016
454 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Lehký a osvěžující krém vhodný i v letních měsících.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 400ml zakysané smetany ( 18% )
  • 300ml rostlinné šlehačky
  • 2 polévkové lžice moučkového cukru ( může být i více, záleží na vaší chuti )

Šlehačku s cukrem ušleháme do tuha - nemusíme se bát, že bychom přešlehali jako u živočišné šlehačky. Do připravené šlehačky postupně přidáváme zakysanou smetanu a vždy lehce zamícháme. Postupně ji přidáváme proto, aby krém neřídl, ale zůstal pěkně tuhý.

Tento krém není vhodný pod potahovou hmotu, je zapotřebí máslového mantinelu!!

Přeji dobrou chuť !

Tip: Krém použijte na mramorový korpus a zkuste přidat libovolné ovoce.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Tiramisu
Tiramisu
Citrónový krém
Citrónový krém
Pařížská šlehačka z čokolády
Pařížská šlehačka z čokolády
Krém mascarpone
Krém mascarpone
Šlehačkovo-pudinkový krém s mascarpone
Šlehačkovo-pudinkový krém s mascarpone

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty