logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Kysankový krém

23. srpen 2016
578 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Lehký a osvěžující krém vhodný i v letních měsících.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 400ml zakysané smetany ( 18% )
  • 300ml rostlinné šlehačky
  • 2 polévkové lžice moučkového cukru ( může být i více, záleží na vaší chuti )

Šlehačku s cukrem ušleháme do tuha - nemusíme se bát, že bychom přešlehali jako u živočišné šlehačky. Do připravené šlehačky postupně přidáváme zakysanou smetanu a vždy lehce zamícháme. Postupně ji přidáváme proto, aby krém neřídl, ale zůstal pěkně tuhý.

Tento krém není vhodný pod potahovou hmotu, je zapotřebí máslového mantinelu!!

Přeji dobrou chuť !

Tip: Krém použijte na mramorový korpus a zkuste přidat libovolné ovoce.

 

 

Mohlo by vás zajímat
Fondán
Fondán
Pomerančový krém
Pomerančový krém
Nugátové kostky
Nugátové kostky
Nugátový krém II.
Nugátový krém II.
Dort Pavlova
Dort Pavlova

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty