logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • Fotogalerie
  • Naše výtisky
  • Vaše dorty
  • Kontakty

Krém z ricotty a tvarohu

9. prosinec 2016
9062 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém z ricotty a tvarohu Obrázek 1

Netradiční krém, který si svou lahodnou chutí získává stále více fanoušků.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250g ricotty
  • 250g tučného tvarohu
  • 250ml rostlinné šlehačky
  • 4 polévkové lžíce krupicového cukru

Do šlehače dáme rostlinnou šlehačku s cukrem a vyšleháme ji do tuha. Pak přidáme ostatní suroviny a opět krátce šleháme až vznikne krém. Ten můžeme dále ochutit různými ochucovacími pastami nebo obarvit potravinářskými barvami.

Tento krém není vhodný pod potahovací hmotu, je zapotřebí máslového mantinelu!!

 

Přeji dobrou chuť !

Tip: Vyzkoušet jej můžete s mrkvovým korpusem, případně s čokoládovým korpusem z bílé čokolády - přidáním ovoce rozhodně nic nepokazíte.

Mohlo by vás zajímat
Ganache z tmavé čokolády
Ganache z tmavé čokolády
Nugátový krém III
Nugátový krém III
Tunel
Tunel
Krém mascarpone s čokoládou
Krém mascarpone s čokoládou
Kávové kostky
Kávové kostky

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • Fotogalerie
  • Naše výtisky
  • Vaše dorty
  • Kontakty