logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Krém z ricotty a tvarohu

9. prosinec 2016
10734 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém z ricotty a tvarohu Obrázek 1

Netradiční krém, který si svou lahodnou chutí získává stále více fanoušků.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250g ricotty
  • 250g tučného tvarohu
  • 250ml rostlinné šlehačky
  • 4 polévkové lžíce krupicového cukru

Do šlehače dáme rostlinnou šlehačku s cukrem a vyšleháme ji do tuha. Pak přidáme ostatní suroviny a opět krátce šleháme až vznikne krém. Ten můžeme dále ochutit různými ochucovacími pastami nebo obarvit potravinářskými barvami.

Tento krém není vhodný pod potahovací hmotu, je zapotřebí máslového mantinelu!!

 

Přeji dobrou chuť !

Tip: Vyzkoušet jej můžete s mrkvovým korpusem, případně s čokoládovým korpusem z bílé čokolády - přidáním ovoce rozhodně nic nepokazíte.

Mohlo by vás zajímat
Tvarohovo - pudinkový krém
Tvarohovo - pudinkový krém
Krém Kaštan
Krém Kaštan
Pomerančový krém
Pomerančový krém
Karamel
Karamel
Slovenský krém
Slovenský krém

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty