logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Pistáciový krém II.

25. prosinec 2016
3905 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krémy, gely, polevy
Úvod

Pistáciový krém II. Obrázek 1

Vynikající krém, který lze použít k plnění cukroví, dortů, řezů i zákusků. Díky své hladké konzistenci je vhodný rovněž ke zdobení cupcakes a plnění makronek.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 110 g krupicového cukru
  • 6 pistáciových DELI tyčinek oloupaných z čokolády
  • 150 g pistáciové polevy - z cukrářských potřeb
  • 140 ml polotučného mléka
  • 150 g změklého másla

V hrnci smícháme mléko s cukrem a nakrájenými a oloupanými tyčinkami DELI. Směs vaříme až do úplného rozpuštění tyčinek. Odstavíme hrnec z plotny, přidáme polevu a metličkou mícháme, dokud se poleva zcela nerozpustí. Takto připravený základ na krém necháme vychladit v lednici až do druhého dne.

Následující den připravený krémový základ vyndáme z lednice a přeneseme jej do šlehací mísy. Přidáme máslo a vyšleháme v krém.

Tip: Krém zkuste použít například k plnění Pistáciového cukroví a to za pomoci cukrářského sáčku s řezanou trubičkou.

Mohlo by vás zajímat
Lemon curd - citronový krém
Lemon curd - citronový krém
Jahodový krém
Jahodový krém
Tvarohovo - pudinkový krém
Tvarohovo - pudinkový krém
Malinový krém
Malinový krém
Citrónový gel
Citrónový gel

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty