logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Nugát

10. září 2016
637 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nepečené Velikonoční Vánoční Cukroví
Úvod

Kvalitní nugát lze připravit i doma.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 160 g moučkového cukru
  • 60 g másla
  • vejce
  • 160 g mletých sucharů
  • 3 polévkové lžíce kakaa
  • 2 polévkové lžíce rumu
  • vanilkový cukr
  • čokoládovou polevu

Utřeme máslo s cukrem. Vmícháme do něj vejce, suchary, kakao, rum, van.cukr a vypracujeme hmotu. Z hmoty vyválíme placku. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládovou polevu a tou placku polijeme. Vznikne nugát, který necháme v chladu ztuhnout a pak ho nakrájíme na čtverečky.

 

Přeji dobrou chuť !

Mohlo by vás zajímat
Sušenky kynuté pod vodou
Sušenky kynuté pod vodou
Černé trubičky
Černé trubičky
Citrónové cukroví
Citrónové cukroví
Pohraniční koláčky
Pohraniční koláčky
Pistáciové oválky
Pistáciové oválky

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty