logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • Fotogalerie
  • Naše výtisky
  • Vaše dorty
  • Kontakty

Nugát

10. září 2016
403 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nepečené Velikonoční Vánoční Cukroví
Úvod

Kvalitní nugát lze připravit i doma.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 160 g moučkového cukru
  • 60 g másla
  • vejce
  • 160 g mletých sucharů
  • 3 polévkové lžíce kakaa
  • 2 polévkové lžíce rumu
  • vanilkový cukr
  • čokoládovou polevu

Utřeme máslo s cukrem. Vmícháme do něj vejce, suchary, kakao, rum, van.cukr a vypracujeme hmotu. Z hmoty vyválíme placku. Ve vodní lázni rozehřejeme čokoládovou polevu a tou placku polijeme. Vznikne nugát, který necháme v chladu ztuhnout a pak ho nakrájíme na čtverečky.

 

Přeji dobrou chuť !

Mohlo by vás zajímat
Pomerančové těsto
Pomerančové těsto
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Černé trubičky ořechové světlé
Černé trubičky ořechové světlé
Kokosové kostky
Kokosové kostky
Masarykovo vánoční cukroví
Masarykovo vánoční cukroví

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • Fotogalerie
  • Naše výtisky
  • Vaše dorty
  • Kontakty