logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Tvarohovo - pudinkový krém

25. srpen 2016
5966 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Tvarohovo - pudinkový krém Obrázek 1

Vynikající a lehký krém.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250 g polotučného tvarohu
  • 250 ml šlehačky ( může být i rostlinná )
  • 4 polévkové lžíce moučkového cukru
  • 1 sáček pudinku Olé ( za studena )
  • cca 100 ml polotučného mléka

Promícháme tvaroh s cukrem a se šlehačkou. Přidáme pudink a cca 10 vteřin šleháme.               Pokud je pudink příliš tuhý, můžeme po troškách přidávat mléko a šlehat dokud nejsme s krémem spokojeni.

 

Tento krém není vhodný pod potahované dorty, je zapotřebí máslového mantinelu!!

Přeji dobrou chuť !

Tip: Pokud tento krém využijete ve spojení s mrkvovým korpusem nebo jablečným korpusem se skořicí, vyrobíte si výborný letní dezert.

Mohlo by vás zajímat
Jahodový krém
Jahodový krém
Malovaná roláda
Malovaná roláda
Jablečný řez se skořicí
Jablečný řez se skořicí
Labutě
Labutě
Nugátový krém III
Nugátový krém III

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty