logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Krém Kaštan

5. únor 2017
4854 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém Kaštan Obrázek 1

Čokoládový máslový krém, který se hodí k plnění dortů, řezů, zákusků a rozličného cukroví. Díky jeho hladké konzistenci s ním lze dorty, řezy i cupcakes rovněž zdobit. 

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 2 změklá másla
  • 6 tyčinek Kaštany
  • 200 g moučkového cukru - množství zvolte dle toho, jak sladké krémy máte rádi

Ve vodní lázni rozehřejeme všechny Kaštany. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a rozpuštěné Kaštany do něj přidáme. Vzniklou směs šleháme tak dlouho, dokud nevznikne finální krém.

Mohlo by vás zajímat
Čokoládová poleva
Čokoládová poleva
Pistáciový krém
Pistáciový krém
Ganache z tmavé čokolády
Ganache z tmavé čokolády
Tvaroháček
Tvaroháček
Pařížská šlehačka z čokolády
Pařížská šlehačka z čokolády

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty