logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Krém Kaštan

5. únor 2017
4876 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krémy, gely, polevy
Úvod

Krém Kaštan Obrázek 1

Čokoládový máslový krém, který se hodí k plnění dortů, řezů, zákusků a rozličného cukroví. Díky jeho hladké konzistenci s ním lze dorty, řezy i cupcakes rovněž zdobit. 

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 2 změklá másla
  • 6 tyčinek Kaštany
  • 200 g moučkového cukru - množství zvolte dle toho, jak sladké krémy máte rádi

Ve vodní lázni rozehřejeme všechny Kaštany. Změklé máslo vyšleháme s cukrem a rozpuštěné Kaštany do něj přidáme. Vzniklou směs šleháme tak dlouho, dokud nevznikne finální krém.

Mohlo by vás zajímat
Slovenský krém
Slovenský krém
Citrónový gel
Citrónový gel
Nugátový krém
Nugátový krém
Pařížská šlehačka z čokolády
Pařížská šlehačka z čokolády
Nugátový krém III
Nugátový krém III

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty