logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Jogurtový korpus

17. srpen 2016
2606 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Korpusy
Úvod

Jogurtový korpus Obrázek 1

Nadýchaný a vláčný korpus.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Připravíme si:

  • dortový korpus o průměru 20 cm
  • olej ve spreji

Suroviny:

  • 4 vejce
  • 8 polévkových lžic cukru
  • 12 polévkových lžic polohrubé mouky
  • 375 ml kvalitního bílého jogurtu
  • 2 kávové lžičky prášku do pečiva

Zapneme troubu na 180°C a vyšleháme vejce s cukrem v hustou pěnu. Během šlehání vystříkáme formu olejem ve spreji.

Smícháme mouku s práškem do pečiva, do vyšlehané pěny přidáme jogurt a krátce zamícháme. Přidáme mouku, opět zamícháme a připravenou hmotou naplníme formu.

Dáme péct do vyhřáté trouby. Upečený korpus vytáhneme z trouby a necháme vychladnout. Zda je korpus upečený, poznáme zapíchnutím špejle do jeho středu - po vytažení musí zůstat suchá. V takovém případě je korpus hotov. S dalším zpracováním je nejlépe počkat až do dalšího dne - korpus se vám bude lépe krájet.

 

Přeji dobrou chuť !

Tip:

Pokud chcete být styloví, použijte tento korpus v kombinaci s krémem Jovo a nezapomeňte na ovoce.

Mohlo by vás zajímat
Pudinkový korpus bezlepkový
Pudinkový korpus bezlepkový
Čokoládový korpus
Čokoládový korpus
Čokoládový korpus bezlepkový
Čokoládový korpus bezlepkový
Mandlový korpus
Mandlový korpus
Šlehačkový korpus
Šlehačkový korpus

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty