logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Potahovací a modelovací hmota

14. září 2016
1914 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krémy, gely, polevy
Úvod

Potahovací a modelovací hmota Obrázek 1

Hmota se používá například při modelování drobných ozdob, kytiček, figurek nebo při výrobě kávových zrn a samozřejmě také na potahování cukroví. Její chuť nadchne hlavně děti.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 150 g fondánu - recept uložen v Krémech
  • 150 g sušeného plnotučného mléka
  • 150 g moučkového cukru
  • 100 g glukózového sirupu
  • 100 g změklého 100% tuku
  • 1 čajová lžička mandlového extraktu - lze i bez něj

Veškeré suroviny dáme na vál a zpracujeme v hladkou nelepivou hmotu. Hotovou hmotu zabalíme do potravinářské fólie a skladujeme ji v lednici. Před použitím ji vytáhneme z lednice a řádně propracujeme.

Mohlo by vás zajímat
Šlehačkovo-pudinkový krém s mascarpone
Šlehačkovo-pudinkový krém s mascarpone
Máslový arašídovo-čokoládový krém
Máslový arašídovo-čokoládový krém
Arašídový krém
Arašídový krém
Mascarpone s tvarohem
Mascarpone s tvarohem
Tvaroháček
Tvaroháček

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty