logo

MENU

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty

Tvaroháček

25. srpen 2016
1289 x
Average rating
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Šlehačkové Krémy, gely, polevy
Úvod

Tvaroháček Obrázek 1

Oceníte jej zejména v letních měsících.

E-Shop - Jedlý tisk

Postup

Ingredience

Suroviny:

  • 250 g polotučného tvarohu v kostce!!
  • 250 ml rostlinné šlehačky - používám zn.Holé
  • 3 polévkové lžíce moučkového cukru

Do šlehací mísy dáme tvaroh s cukrem a necháme šlehat, dokud se suroviny nespojí. Pak přidáme šlehačku a vyšleháme v krém. Pokud se nám zdá krém málo sladký, můžeme přidat ještě moučkový cukr a poté opět krátce vyšlehat.

 

Tento krém není vhodný pod potahovací hmotu, je proto zapotřebí máslového mantinelu!!

Přeji dobrou chuť !

Tip: Krém je ideální do Míša řezů nebo k plnění různých ovocných dortů. Použijete-li jej na korpus z bílé čokolády, budete rovněž velmi mile překvapeni.

Mohlo by vás zajímat
Čokoládová poleva
Čokoládová poleva
Arašídový krém
Arašídový krém
Jablečný řez se skořicí
Jablečný řez se skořicí
Nugátový krém III
Nugátový krém III
Labutě
Labutě

Nemáte oprávnění přidat komentář.

  • Novinky
  • Recepty
  • FotoPostupy
  • E-Shop
  • Kontakty